Over mij

Als erkend belastingconsulent verleen ik hoogwaardige dienstverlening voor een vriendelijke prijs. Bij mij kunt u terecht voor advies op het gebied van belastingzaken, maar ook verzorg ik voor ondernemers en particulieren de belastingaangiften en kan ik u bijstaan bij het voeren van uw financiële administratie. Zakelijke vragen kunt u bij mij kwijt, maar ook persoonlijke zaken zoals erfrecht, huwelijksgoederenrecht en schenkingen kunt u met mij bespreken.

Door mijn jarenlange ervaring op financiële afdelingen in het bedrijfsleven, het afgerond hebben van een universitaire studie “Bedrijfskundige Economie” aan de VU en opleiding tot Belastingconsulent via het Register Belastingadviseurs, heb ik volledige kennis in huis over bedrijfsvoering, financiële administraties en belastingzaken. Als zelfstandig belastingconsulent ben ik niet gebonden aan een kantoor, en zijn mijn tarieven daarom zeer gunstig. Maar wellicht nog een groter voordeel, u hoeft niet de deur uit, want ik kom bij u thuis of op kantoor!

Ik onderscheid me door mijn persoonlijke benadering, mijn flexibiliteit en betrokkenheid. Verder kijken dan alleen de cijfers, oplossingen voor u bieden waarmee u belasting kunt besparen en meer inzicht krijgt in uw belastingzaken. Samen kunnen we het makkelijker maken!

 

register belastingadviseurs