Fiscaal Advies

Heeft u te maken met lastige fiscale vraagstukken of wilt u deze juist tijdig voorkomen?

Fiscaal advies

De belastingadviseur, een vak apart. Fiscale zaken doe je er niet even bij. Eenvoudig gezegd, over inkomsten moeten belastingen worden betaald. Het is echter de kunst om binnen de wettelijke kaders zo min mogelijk belasting te betalen. Echter de belastingwetgeving is dusdanig complex dat het voor ondernemers nauwelijks mogelijk is om te bepalen wat voor hun specifieke situatie de meest ideale constructie is. Als ondernemer kun je niet op de hoogte zijn van alle fiscale ins en outs. Is uw ondernemingsvorm fiscaal nog wel de meest voordelige? Op welke aftrekposten heb ik recht als ondernemer?

Uw bedrijfsvoering bekijk ik door een fiscale bril en doordat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied, kunt u door nu fiscaal te handelen, in de toekomst een hoop geld (be)sparen.
Samen met u kan ik de meest optimale fiscale constructie ontwikkelen, onderhandelen met de belastingdienst en fiscale procedures begeleiden. Daarnaast kan ik uiteraard voor u de belastingaangifte verzorgen, zowel particulier als zakelijk. Zodat u tijd overhoudt voor uzelf, of voor het ondernemen!