Administratie & Aangifte

Wilt u meer grip krijgen op uw zakelijke administratie of juist meer tijd besparen?

Voor veel ondernemers is het doen van de administratie een behoorlijk vervelende klus, die vaak uitgesteld wordt en als men eraan begint, toch tijdrovender en lastiger te zijn dan van te voren werd gedacht. Veelal komt dit omdat het een ondernemer aan kennis over boekhouden en belastingzaken ontbreekt en omdat de administratie niet handig is ingericht. Dat is jammer. Want hierdoor raakt u het overzicht over uw financiële zaken kwijt, en mist u wellicht belastingvoordelen.

Uw eigen persoonlijke boekhouder / belastingadviseur hoeft u geen hoop geld te kosten. Door mijn kennis en ervaring met financiële administraties kan ik u helpen een goede boekhouding op te zetten en kan ik deze zelfs voor u uit handen nemen. Heeft u slechts een kleine administratie, dan heeft u geen duur softwarepakket nodig. Ik stem mijn advies af op uw persoonlijke situatie. En omdat ik vanuit huis werk, bent u bij mij veel minder kwijt dan bij een duur accountantskantoor. De tijd die u bespaart aan uw administratie kunt u gebruiken om na te denken over de toekomst van uw bedrijf, of besteden aan uw gezinsleven. Wel de lusten, niet de hoge lasten!

Wilt u meer weten wat ik voor u zou kunnen betekenen?  U kunt mij bellen op 06-45174499 of gebruik maken van het contactformulier.

 

UNDER CONSTRUCTION